Web optimalisatie bij Channelmatcher.nl

Welkom bij Channelmatcher

Specialist in web optimalisatie en promotie

Over Channelmatcher.nl

Channelmatcher is opgericht door Babs Buijs. In 1996 studeerde Babs af op internet gebruik bij financiële instellingen. In 1999 leerde Babs als internet ‘makelaar’ talloze internet bedrijven kennen. In 2001 bouwde ze haar eerste website bij ABNAMRO; in 2007 bouwde ze een eigen site voor babyvoeding en in 2013 werd ze mede eigenaar van graaggedaan.nl. Hier maakte ze haar eerste responsive website, honderden nieuwsbrieven en experimenteerde ze met Adwords en Facebook om uit te vinden wat wel en niet werkt. Na graaggedaan.nl richtte Babs Channelmatcher.nl op.
Met Channelmatcher helpt Babs middel- tot kleine zelfstandigen bij het verbeteren van de website of webshop en geeft social media marketing uitleg en tips. Babs wordt vanwege haar creativiteit en (financiële) ervaring ook vaak gevraagd om mee te denken over plannen en business modellen. De insteek van Channelmatcher is om je online succesvol te maken. Je krijgt één op één advies, waarbij alleen het succes van jouw webshop, winkel of campagne geldt.

Hoe werkt Channelmatcher

Start met een intake

Een verzoek om advies of hulp begint altijd met een vrijblijvende intake. In dit eerste kennismakingsgesprek kijken we hoe we je kunnen helpen. In dit eerste gesprek krijg je veelal direct tips voor verbetering.

Klant worden bij Channelmatcher

Na een positieve intake wordt je klant bij Channelmatcher en gaan we het verbetertraject in. Dat kan bijvoorbeeld het promoten van facebook, het verbeteren van je website of het starten van een nieuwsbrief zijn.

Website beheer en updates

Als je je website of shop bij Channelmatcher onderbrengt, verzorgt Channelmatcher ook het beheer en onderhoud van je website. Channelmatcher volgt je website beveiliging en verzorgt updates. Wijzigingen op je website kan Channelmatcher ook voor je doen.

Samenwerkingsverbanden Channelmatcher

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn werkt Channelmatcher samen met een netwerk van professionals. Hierdoor kunnen we nagenoeg elk vraagstuk voor je oplossen.

IT Development

Channelmatcher werkt met diverse IT developers voor maatwerk oplossingen en back up.

Grafisch Design

Channelmatcher werkt met diverse grafische designers voor extra vormgeving oplossingen en drukwerk.

w

Social media experts

Soms vergen vragen en verzoeken expert oplossingen, daarvoor werkt Channelmatcher met social media experts.

Wil je een ook betere website of webshop?

ONZE DIENSTEN LEVEREN WIJ:

In heel Nederland; Bussum, Naarden, Huizen, Weesp, Hilversum, Baarn, Soest, Emmeloord, Almere, Amsterdam, Haarlem en meer!

CONTACT INFO
VOLG ONS OP:

Pin It on Pinterest

Share This