Website optimalisatie dieetkunde.nl

Website optimalisatie dieetkunde.nl

Project details

Klant: Dieetkunde
Expertise: logo herontwerp, nieuw website design met verbeterde navigatie, inclusief digitaal contact- en verwijsformulier, hogere plaats in Google (SEO), beveiliging van de website, verbeterde de web performance (snelheid), website en email verhuizing naar nieuw (en goedkoper) hostingpakket, handleiding en toelichting voor eigen beheer website.
Bekijk: website dieetkunde.nl

Project omschrijving

Dieetkunde had een website die niet mee schaalde op de iPad en Mobiel, met een verouderde indeling en was slecht vindbaar op Google. Channelmatcher kwam met een voorstel voor een redesign, maakte de website schaalbaar (‘responsive’), richtte SEO waardoor Dieetkunde in de beoogde plaatsen bovenaan/op de eerst Google pagina verscheen én verhuisde de website naar een nieuwe hostpartij met meer beveiliging tegen een goedkoper tarief. Na oplevering maakte Channelmatcher de Dieetkunde wegwijs in de achterkant van de site, zodat nu zelf teksten en andere zaken aangepast kunnen worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

ONZE DIENSTEN LEVEREN WIJ:

In heel Nederland; Bussum, Naarden, Huizen, Weesp, Hilversum, Baarn, Soest, Emmeloord, Almere, Amsterdam, Haarlem en meer!

CONTACT INFO
VOLG ONS OP:

Pin It on Pinterest